Anonim
Image Hackney House are tâmplărie neagră și o saună cu grădină din spate

O extensie vitrată a ajutat Applied Studio, cu sediul în Londra, să lumineze interioarele înfometate în lumina acestei case Hackney, care se bucură de detalii de decor din lemn negru și o saună în grădina din spate.

Hackney House a găzduit anterior o serie de camere întunecate și poky, dar a fost revizuită de Applied Studio pentru a-și găzdui confortabil proprietarii - un cuplu tânăr care a achiziționat proprietatea în urmă cu câțiva ani.

Image

Până de curând, perechea lucra în Europa, dar la întoarcerea la Londra erau dornici să-și stabilească „casa de vis” unde ar putea locui pentru anii următori.

„Le-a plăcut zona, fiind aproape de piața Broadway și au vrut să-și îmbunătățească casa, mai degrabă decât să se relocheze”, a declarat pentru Dezeen, directorul managerului studioului, Patrick Abrams.

Studioul a început prin extinderea părții din spate a casei pentru a găzdui o zonă de gătit și de luat masa în aer liber.

O jumătate din cameră este dedicată bucătăriei, care prezintă dulapuri din lemn negru jet și podele cu chevron, acoperite cu dale de granit.

Marmura gri pal a fost folosită pentru ambalarea splashback-ului, blatul de suprafață și două rafturi în care locuitorii pot depozita vesela și ingrediente.

Image

„Au dorit contrastul viu între elementele de fundal și caracteristici”, a explicat studioul.

„Așa că am lucrat cu ei pentru a introduce elemente naturale care să înmoaie acest lucru, de unde cerealele vizibile din tâmplărie, patinarea mânerelor încastrate pe suport și calitățile naturale ale gresiei.”

Image

Cealaltă jumătate a camerei găzduiește o masă și scaune pentru masă, dispuse sub un acoperiș cu geamuri înclinate.

Ca și în zona de bucătărie, pardoseala de aici este modelată cu chevron, dar a fost completată în lemn ușor nuanțat. Creează o linie distinctă în care se afla un zid de graniță, pe care studioul speră să-l dea din cap sub semnul „personajului original” al casei.

O ușă batantă imensă văzută oferă acces la grădina amenajată, unde a fost ridicată o structură suplimentară pentru a crea un spațiu de agrement pentru client.

În interior se află o mică zonă de șezlong, căptușită cu lemn, o duș și o saună.

Studioul a adus lumină în restul locuinței prin utilizarea ușilor Crittall pentru conectarea spațiilor de locuit.

De asemenea, un luminator fără ramă expansiv acoperă noua scară a înălțimii duble a casei, care duce la o extensie de acoperis mansardată acoperită cu zinc.

Acesta conține dormitorul principal, care continuă paleta de materiale de la etaj, cu garderobe din lemn întunecat înălțime.

Majoritatea camerei sale de baie învecinate au fost apoi îmbrăcate cu dale de marmură gri, completate de un cap de duș cu jet jet și negru de robinet.

Image