Anonim
Image Sistemul de depozitare a mesteacanului baltic organizează apartamentul Brooklyn de Light and Air Architecture

Studioul din New York Light and Air Architecture a modernizat un apartament cu două dormitoare în Brooklyn, cu dulapuri ample și personalizate și o scară în spirală.

Casa cu două etaje se află în interiorul unei foste clădiri de școli din cartierul Prospect Heights din Brooklyn.

Image

Construită în 1895 de-a lungul Sterling Place, structura marcată este construită cu cărămidă, gresie și teracotă în stil romanic de renaștere.

În interior, o mare parte din clădire a fost reproiectată pentru a găzdui reședințe moderne, inclusiv apartamentul renovat de studioul local Light and Air Architecture (L / AND / A).

Image

Măsurând 111 metri pătrați (111 metri pătrați), proiectul Sterling Place a fost revizuit pentru a prezenta un plan deschis pentru spațiul său principal de locuit, care ocupă nivelul superior.

L / AND / A au eliminat partițiile existente, în special un perete care a împărțit etajul principal în trei camere separate. Acum, casa este amenajată în jurul unei cofraje volumetrice construite din mesteacăn baltic.

Image

Structura împarte diferite zone - în special o bucătărie, o baie și o cameră de zi - și asigură depozitare suficientă.

„Deși dimensiuni, întindere și buget modeste, acest apartament odată puternic împărțit este transformat prin inserarea unei armături volumetrice care creează diversitate spațială în absența camerelor tradiționale”, a declarat L / AND / A.

Unitatea încorporată personalizată se întinde de la intrarea principală și închide un chiuvet central și se încheie cu dulapuri în bucătărie.

Un perete din lemn cu șipci sau „raft pentru ecran” ascunde un coridor în care se află baia, precum și o nouă scară în spirală. La nivelul inferior sunt cele două dormitoare și o încăpere suplimentară cu duș.

„Se formează noi conexiuni între încăperile izolate anterior, dezvoltând o experiență bogată vizual care adaugă straturi de complexitate spațiului”, a spus studioul.

În plus față de împărțirea etajului principal, cadrul din lemn găzduiește și un dulap de haine și diverse sisteme de rafturi.

În bucătărie, volumul de mesteacăn se extinde până la tavanele înalte, totuși, lângă baie, cadrul este scăzut până la înălțimea plafonului.

„Această armătură nouă și dinamică este flexibilă, continuă și are capacitatea de a schimba scara”, a spus L / AND / A.

Pe lângă volumul de mesteacăn și podelele din lemn, restul locuinței este păstrat monocrom pentru a atrage atenția asupra materialității naturale.

Un blat de cuarț negru și o pardoseală întunecată sunt folosite în bucătărie, împreună cu o masă mare și potrivită cu o lumină contemporană.

Image