Anonim
Image

Kl.tz Design renovă reședința familială plină de lumină, cu scara plutitoare din Montreal

Studioul canadian Kl.tz Design a inclus o scară cu trepte din lemn suspendate și o balustradă metalică subțire în interiorul luminos al acestei case renovate.

Casa Lazard este situată în Muntele Royal din Montreal, o zonă rezidențială bogată în partea de vest a muntelui orașului.

Proiectul a presupus revizuirea unei reședințe de trei etaje, totalizând 279 de metri pătrați (279 metri pătrați) și conținând patru dormitoare și patru băi.

Conectarea nivelurilor este o scară focală, cu trepte din lemn plutitoare și șipci metalice subțiri. Structura aerisită ajută la crearea unui sentiment de ușurință și deschidere pe două dintre etaje și a fost proiectată de compania canadiană de mobilă De Gaspé.

Image

La intrarea în casă printr-o ușă din față vitrată, un perete cu accent negru este înfruntat de un dulap cu haine din lemn palid. Foaierul este proiectat ca o încăpere cu nămol cu ​​pardoseli din gresie neagră și se deschide pe scara și zona de zi principală.

Image

Spațiile pentru ședere și gătit sunt amplasate la acest nivel, cu un subsol renovat, oferind mai mult spațiu de relaxare.

Ferestrele sunt așezate deasupra unui blat și a chiuvetei de bucătărie, și peste zona de ședere și de luat masa de pe celălalt perete, permițând luminii naturale să reflecte pereții albi și podelele din lemn palid. Țesătură albă pură este folosită pentru a înmuia luminozitatea soarelui, adăugând în același timp confidențialitate.

Image

Bucătăria are sertare și dulapuri de marmură albe minimaliste. O insulă mare, cu o a doua chiuvetă, demarca zona, împreună cu un perete de accent îmbrăcat cu cherestea încorporată.

Completarea etajului principal este o masă rotundă de șase persoane și o mică zonă de ședere mobilată cu un scaun de dragoste, o masă de cafea și un alt scaun.

La etaj, un dormitor captusit gri și o oglindă supradimensionată se găsesc în dormitorul principal, care se deschide spre o baie privată. Chiuvete duble au vedere la o fereastră lungă, cu o cadă independentă și un dulap mare alb poziționat lângă ceilalți pereți.

Image

"Un mix eclectic de piese din mijlocul centurului, piese clasice, reciclate și moderne au fost folosite pentru a crea un concept confortabil, ușor și neutru", a spus fondatoarea Kl.tz Design, Caroline Klotz.

Accente de aur, violet prăfuit și negru despartirea paletei albe. Interioarele au, de asemenea, o varietate de accesorii și accesorii de la mărci canadiene.