Anonim
Image

Extinderea casei moderniste din Londra a lui Walter Segal este modelată pe ruine

Jonathan Tuckey Design a dezvăluit planurile de extindere a fostei locuințe a lui Walter Segal cu un plus precum o „ruină depășită”, în timp ce colectivul câștigător al premiului Turner a realizat un șopron pentru grădină.

Studioul londonez Jonathan Tuckey Design a elaborat planurile pentru extinderea cărămizii cu două etaje, care va fi fixată pe un zid de graniță victoriană dintre North Hill House și vecinul său din secolul al XIX-lea din Highgate, nordul Londrei.

North Hill House a fost construită de arhitectul german Walter Segal în 1966. Arhitectul - mai cunoscut pentru casele sale auto-construite din lemn în sud-estul Londrei - locuia în proprietatea împreună cu familia sa.

Asamblarea a reinterpretat, de asemenea, un șopron proiectat Segal, care a fost odată în grădină, reconstruindu-l pe baza proiectelor de locuințe ale Segal.

"Ne bucurăm de juxtapunerea atentă a noilor elemente arhitecturale cu context construit deja. Acest proiect particular a fost interesant, deoarece a trebuit să avem de-a face cu un patrimoniu modern, precum și unul victorian", a spus Jonathan Tuckey. "Sperăm că această nouă extensie va forma o punte între cele două."

Image

Extensia din cărămidă, sticlă și oțel își va lua semne nu numai din casa originală a lui Segal, ci și din proprietățile adiacente victoriene. Acesta va prezenta o colecție de forme boxy cu geamuri care oferă linii de vedere prin spațiile de locuit și un afară care face referire la un coș de fum.