Anonim
Pavilion în formă de xilofon construit pentru Festivalul de Arhitectură din Londra

Festivalul de arhitectură din Londra 2016: studioul de arhitectură pH + a creat un pavilion în Greenwich care poate fi redat ca un instrument muzical gigant (+ prezentare de diapozitive).

Construit în Peninsula Square pentru ediția din acest an a Festivalului de Arhitectură din Londra, pavilionul prezintă pereți acoperiți în țevi de cupru, permițând clădirii să funcționeze ca un imens xilofon.

Londra, bazată pe pH +, a creat structura temporară pentru Centrul londonez pentru copii cu paralizie cerebrală (LCCCP), pentru a prezenta unele dintre caracteristicile pe care le va include într-o extindere la clădirea școlii unice a organizației.

Image

Școala învață copiii care suferă de tulburări motorii cum să dezvolte și să aplice abilitățile fizice, astfel încât arhitecții au explorat modalități de a integra sunetul, mirosul, mișcarea și reflectarea în arhitectură.

Suprafețele asemănătoare xilofonului încadrează o cale care formează perimetrul pavilionului. Copiii sunt invitați să ridice mici mănuși la intrare, permițându-le să facă muzică lovind pereții.

Țevile de cupru sunt montate pe șipci de lemn, formând o formă asemănătoare valurilor.

Numit Arborele Milkshake, în urma unei solicitări a unuia dintre copiii de la școală, pavilionul include, de asemenea, o serie de adăugări inspirate din grădină în centrul său.

Printre acestea se numără un cub de aur de 12 metri lățime perforat cu deschideri în formă de frunze, un copac Amelanchier și o prismă ascunsă din sticlă care creează un caleidoscop de culori curcubeu și lumină.

Când festivalul se va încheia la sfârșitul lunii iunie 2016, clădirea va fi mutată pe locul de joacă al clădirii școlii noi a LCCCP din nordul Londrei, unde se preconizează că construcția va începe iminent.