Anonim

Parchetul din herringbone și dulapurile din straturi de plyuri puse în extensie la Londra de Nimtim Architects

Nimtim Architects a creat o grădină cu terasă abruptă pentru a găzdui această extensie la o casă din anii 1960, în sud-estul Londrei, care are parchet și lucrări de lemn cu pată albastră (+ prezentare de diapozitive).

Studioul local, fondat de arhitecții Nimi Attanayake și Tim O'Callaghan, a proiectat extinderea casei Forest Hill pentru a crea spațiu suplimentar pentru copiii adolescenți ai clienților lor și pentru a oferi un birou mic de casă.

Cererea familiei de a se extinde în podul casei cu trei etaje fusese deja refuzată, așa că Nimtim a privit spre grădina din spate înclinată abruptă a proprietății pentru a găsi o soluție.

Echipa a conceput un plan de a crea spațiu pentru o extindere din cărămidă mică și a numit proiectul Terasa Terasă după nivelurile paturilor de plantare ridicate create în spațiul de dincolo.

"Odată cu creșterea prețurilor locuințelor în Capitală, această familie din sudul Londrei trebuia să vină cu o idee creativă pentru extinderea casei pentru a găzdui adolescenți în creștere rapidă și pentru a încorpora un spațiu de muncă / locuit", au explicat arhitecții.

"Toate cerințele lor ar putea fi adăpostite într-un parter reconfigurat și extins - o opțiune care nu a fost luată în considerare anterior datorită grădinii din spate excepțional abrupte, care nu pare să facă posibilă acomodarea unei prelungiri", au adăugat ei.

Extensia, care găzduiește o terasă mică pe acoperiș, este construită din cărămidă roșie pentru a complimenta tonurile lucrărilor de cărămidă originale ale gresiei și gresie geometrică brună.

Găzduiește un nou salon și un spațiu de studiu, cu un birou integrat cu linoleum și un pat drop-down pentru vizitatori.

Un mic sobă cu lemne formează un punct focal pentru spațiul de locuit, în timp ce biroul este amenajat în fața geamului glisant al camerei pentru a beneficia de vedere la grădină.

Acest geam poate fi redus pentru a conecta camera cu o terasă scufundată și grădina proaspăt amenajată, care dispune de parchet și paturi de plantare ridicate realizate din aceeași cărămidă ca extensia.

Pentru a ajuta la menținerea costurilor în bugetul de 75.000 lire sterline, traverse de lemn mai degrabă din beton au fost folosite pentru a crea modificări suplimentare de nivel în grădină.

Rafturile albe simple aliniază o alcove într-o parte a pieptului coșului de fum, cu dispunerea lor eșalonată care imită modelul peretelui de cărămidă expus și face referire la lucrările din lemn pictate în alb, utilizate în întreaga proprietate.

De asemenea, amenajarea interioară a casei existente a fost reorganizată prin scoaterea garajului care a fost integrat la parter și înlocuirea acesteia cu o baie privată ascunsă în spatele tâmplăriei cu placaj cu pete albastre.