Anonim
Edgley Design înfășoară o casă dărăpănată din anii '60 în acoperișuri din oțel inoxidabil

Arhitecții londonezi Edgley Design au folosit panouri din oțel inoxidabil aplicate mai tipic ca acoperișuri pentru a face această casă Surrey îmbătrânită de vreme (+ prezentare).

Edgley Design a fost solicitat să renoveze atât interiorul cât și exteriorul proprietății deteriorate din anii '60 din Eashing Park - fostele terenuri ale unei case impunătoare din Godalming, Surrey.

Numită Eashing House, proprietatea căptușită din cărămidă și cherestea a cuprins un grup de structuri cu scurgere monofocată. Acestea au suferit mai multe modificări de-a lungul anilor, ceea ce a avut ca rezultat nereguli la aspect și aspect.

Pe o fațadă a fost atins un conservator „disfuncțional”, care supraîncălzit vara și înghețat iarna. Aceasta a fost ținta inițială a renovării.

În loc să repare structura defuncțională, echipa de proiectare a propus ca bugetul să fie cheltuit mai bine pentru demolarea acesteia, cu materialul pentru acoperiș folosit pentru a fixa și redefini fațada casei.

„Schema presupunea reciclarea unei case din anii ’60, aflată într-o stare de reparație slabă”, au spus arhitecții, ale căror proiecte anterioare includ o casă acoperită cu cauciuc.

"Scurtul nostru inițial a fost să reconstruim conservatorul și să re-zincăm acoperișul. Cu toate acestea, am recomandat clientului că aceleași fonduri ar putea fi utilizate pentru reimaginarea întregii case", au explicat ei, "dacă conservatorul ar fi demolat și dacă este folosită placarea metalică pentru pereții în loc de acoperiș ".

Foile reflectorizante și dințate din oțel inoxidabil acoperă structurile semifabricate și au fost adăugate ferestre mari la spațiile de locuit de la parter. Acest exterior placat cu oțel a oferit inspirație pentru noul titlu, Wrap House.

Căptușeala de extrudare oferă umbrire solară pentru aceste ferestre noi, în timp ce fasciile de zinc închis au fost adăugate la secțiuni cu acoperiș plat pentru a evidenția contrastul cu compoziția monofocată.

Învelișul strălucitor reflectă paturile de plantare în jurul piciorului casei, destinate integrării structurii cu parcul din jur.

Wrap House - înainte de renovare