Arhitectură

Casa de reflecție Hansha de Studio SKLIM | Dezeen

Casa de reflecție Hansha de Studio SKLIM | Dezeen
Anonim

Casa de reflecție Hansha de Studio SKLIM

Un colțar umbrit conține camera de zi a acestei case din Nagoya, Japonia, de către arhitecții Studio SKLIM.

Numită Casa de Reflexie Hansha, casa cu două etaje are o intrare sub primul său etaj proiectant.

Panourile metalice strălucitoare acoperesc fața indentată și partea inferioară a ștrandului, în timp ce o fereastră mare este poziționată în centrul său.

O curte la parter este ascunsă în spatele peretelui exterior al casei și o terasă este amplasată pe acoperiș.

Un studiu ocupă o cameră lângă intrare și trei dormitoare sunt împărțite între cele două etaje.

Studio SKLIM are sediul atât în ​​Singapore, cât și în Japonia și acesta este primul dintre proiectele lor japoneze pe care le-am publicat. Puteți vedea două proiecte din Singapore de către arhitecți aici.